Het Zaans Mobiliteitsplan 

Gemeente Zaanstad werkt op dit moment aan een visie op mobiliteit in 2040.  Steeds meer mensen wonen en werken in Zaanstad, wat betekent dit voor de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en duurzaamheid in de toekomst?

Het is op dit moment niet meer mogelijk om de online vragenlijst in te vullen.Zaanstad groeit. Steeds meer mensen werken, wonen en recreëren in Zaanstad. Dat betekent dat de ruimte schaars wordt en we moeten kijken wat de groei in de toekomst voor het verkeer en vervoer in de stad betekent. Hoe zorgen we ervoor dat ook in 2040 de stad bereikbaar en leefbaar blijft? Hoe zorgen we ervoor dat als er meer mensen zijn zij zich kunnen blijven verplaatsen? Hoe verdelen we de ruimte voor voetgangers, fietsers en auto's?  En hoe draagt mobiliteit bij aan duurzaamheid en bouwplannen? 


Enkele vragen waar de visie antwoord op moet geven; het Zaans Mobiliteitsplan. Daar werken wij op dit moment aan. Bij het maken van de visie betrekken we inwoners, ondernemers en belanghebbenden. 


Mobiliteit gaat over bereikbaarheid, verkeersveiligheid, openbaar vervoer, goederenvervoer en parkeren .


Hoe ziet u het verkeer en vervoer in de toekomst? 

Wij vroegen het aan inwoners, ondernemers en belanghebbenden via een online vragenlijst.  Deze is inmiddels afgesloten. 

Wij danken een ieder die de vragenlijst heeft ingevuld. Uw mening en ideeën zijn waardevol en worden meegenomen in het uiteindelijke plan.
Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl